Voorwaarden - Regel/Wetgeving

Een kopie van je id op je telefoon en bankpas of ov kaart zijn geen geldige id bewijzen. Een oudere broer zus vriend of vriendin kan niet garant staan voor jou als je minderjarig bent.
LET OP EEN GELDIG LIGITIMATIEBEWIJS IS VERPLICHT.

 

Leeftijdsgrens voor tatoeage en piercing

 

  • Het is verboden een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen onder de 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel.
  • Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van de ouders (of voogd). De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage of piercing wordt gezet.
  • Jongeren van 12 tot 18 jaar mogen geen tatoeage op het hoofd, de hals, de polsen of handen. Zij mogen ook geen genitale piercing. Bij meisjes is een tepelpiercing verboden onder de 16 jaar.
  • Jongeren van 16 jaar en ouder mogen zelf bepalen of ze een tatoeage of piercing laten zetten.

Boete bij overtreding regels

 

Een tatoeëerder of piercer die zich niet houdt aan de hygiëneregels of leeftijdsgrenzen, krijgt een boete of verliest zijn vergunning. Dit geldt ook als iemand geen geldige vergunning heeft.

 

 

Bijwerken van uw Tattoo

 

Als u een tattoo bij Timeless heeft laten zetten, doen wij altijd na 4 weken een controle.

 

U heeft 3 maanden om terug te komen op controle, zien wij of u  iets wat nog bijgewerkt moet worden, word dat kostenloos gedaan. ( Let op: Dit word alleen binnen 3 maanden kostenloos gedaan!)

 

Heeft u een tattoo laten zetten op een slijt gevoelige plek, zoals uw handen, voeten en/of vingers geven wij geen gratis retouch.

Dit komt, omdat wij weten dat het kan vervagen, wij maken dit dan ook duidelijk voordat we de tattoo voor u zetten.